Autospiegel kopen? De beste autospiegels voor baby’s van 2022

Oogcontact is zeer belangrijk voor een jonge baby. Hierdoor mag een autospiegel voor je baby niet ontbreken in je auto. Je baby zit achterwaarts gericht in een autostoeltje op de achterbank. Je baby kan jou zien in de autospiegel zonder zelf in vreemde posities te moeten draaien. Met een spiegel op de hoofdsteun ziet jouw baby al veel meer dan alleen een achterbank. Zorg dat de achterbank spiegel op de juiste hoogte geïnstalleerd is zodat je gemakkelijk contact kunt leggen met je kindje. Een achteruitkijkspiegel voor je baby is ook nog eens entertainment. Met bijvoorbeeld een Maxi Cosi autospiegel hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Kinderen vinden het nu eenmaal leuk om in een spiegel te kijken. Een autostoel spiegel is dus niet alleen geruststellend voor jou als ouder, maar de kinderspiegel zorgt ook nog eens voor plezier in de auto. Heel handig voor wat langer ritten.

Top 5 leukste autospiegels

Prénatal verkoopt deze grote verstelbare autospiegel. Hierdoor kun je jouw kindje goed zien als hij of zij achteruit zit in het kinderstoeltje. En je kindje kan jou ook zien! Deze Prénatal autospiegel is makkelijk te vast te maken aan de hoofdsteun van de autostoel door middel van bandjes en is hierdoor één van de beste baby autospiegels. Afmetingen: 24,5 cm breed x 17,5 cm hoog. Maak de Prénatal autospiegel schoon met een vochtig doekje en droog hem vervolgens goed af. Geen agressieve schoonmaak-en/of schurende reinigingsmiddelen. Prénatal adviseert om de autospiegel te plaatsen op een manier waarop je je kindje goed kan zien vanaf de bestuurdersstoel.

Met de Munchkin muzikale autospiegel voor de Maxi Cosi kan je kindje jou prima in de gaten houden en tegelijkertijd relaxen terwijl je zelf aan het rijden bent. De autospiegel heeft een kalmerend nachtlampje dat langzaam uitgaat na tien minuten en een veiligheidslampje dat langzaam uitgaat na tien seconden. Deze autospiegel is geschikt voor elk type auto. Daarnaast heeft de spiegel helder zicht en is hij onbreekbaar! Met de afstandsbediening kan je het licht bedienen en kiezen uit vijf kalmerende melodieën voor je kindje. De muzikale spiegel werkt op 3x aaa batterijen en die worden niet meegeleverd. Zolang je genoeg batterijen bij je hebt zal je kindje zich prima vermaken

Wanneer je kiest voor gemak en veiligheid met de universele baby autospiegel, verlies je jouw kleintje niet uit het oog. De baby autospiegel is 360 graden te draaien en daardoor heel eenvoudig te bevestigen op de hoofdsteun van de autostoel en nog makkelijker te verstellen. De baby spiegel is kraakhelder en heeft met 19 x 30 cm een ideaal formaat, zo kun je in één oogopslag zien of het goed gaat op de achterbank, of in de Maxi Cosi autostoel, zodat je relaxt en veilig kan rijden. Tip: hang de autospiegel niet tegenover de Maxi Cosi maar schuin op de middelste hoofdsteun zodat je de baby, een ander kind én/of de hond ook nog kunt zien!

Met de Munchkin Autospiegel Swing Baby Insight Mirror kan je kindje zich vermaken tijdens de lange autorit. Naast dat het heel leuk voor je kindje is, kun je zelf ook je kindje in de gaten houden. Deze autospiegel bevestig en installeer je tegenover de Maxi Cosi. Hij is voorzien van leuke dierenvriendjes die heen en weer schommelen tijdens het autorijden. Hierdoor functioneert deze autospiegel ook als een mini babygym.

De spiegel is gemakkelijk te bevestigen aan het hoofdkussen van de stoel en heeft leuke speelse kleurtjes!Deze Little Luca autospiegel pinguïn is een bijzondere hulp voor iedereen die een baby of dreumes in een auto vervoert. Terwijl je in de auto zit kan je via de bolle Little Luca autospiegel spiegel je kind in de gaten houden. Tegelijkertijd is de Little Luca autospiegel een leuke en interessante afleiding voor je kind. Je kan met behulp van de pinguïn je kind zowel direct als via je achteruitkijk spiegel zien. Dit geeft een veilig gevoel. De Little Luca autospiegel kan je ook in huis gebruiken bijvoorbeeld in de box. Door het handige bevestigingssysteem is de spiegel gemakkelijk te bevestigen en te verplaatsen. De baby in de box kan zichzelf dan goed zien en bekijken.

Deze verstelbare autospiegel is de beste baby autospiegel te koop. Erg fijn om je kleintje te kunnen zien zitten terwijl je auto rijdt. Dat is toch een fijne geruststelling dat het goed gaat achterin. De A3 autospiegel is lekker groot dus je ziet genoeg. De verstelbare autospiegel past makkelijk op de hoofdsteun door de verstelbare banden achterop en is makkelijk in gebruik. Deze A3 autospiegel is erg handig als je kindje achterwaarts in de auto vervoerd wordt. Met de Maxi Cosi in het midden heeft je baby zicht op zowel de passagier als de bestuurder. Hij wordt dus niet voor niets de beste baby autospiegel genoemd!

De Puck autospiegel kunt u gemakkelijk aan de hoofdsteun bevestigen. Voor extra veiligheid is de spiegel gemaakt van breuk vastmateriaal (acrylaat en ABS plastic). Met zijn prijs is de Puck autospiegel één van de goedkoopste op de markt! De puck autospiegel is een eenvoudige spiegel en heeft één verstelbare band. Hierdoor is de spiegel gemakkelijk te bevestigen en te verstellen. Is je kindje moe? Dan zal deze spiegel jouw kindje niet van zijn of haar rust afleiden. Je kindje valt rustig in slaap en jij houdt hem of haar in de gaten met de Puck autospiegel. Deze spiegel doet wat hij moet doen.

Waarom een baby autospiegel voor in de auto?

Baby’s en jonge kindjes worden, voor hun eigen veiligheid natuurlijk, steeds langer achteruit vervoerd in hun autostoeltjes. Een baby autospiegel zorgt ervoor dat je jouw kind in de gaten kan houden zonder zelf vreemde draaibewegingen te hoeven maken. Doordat je snel kan kijken naar je kind om te zien of alles goed is, voel je je meer op je gemak tijdens de rit. Daarnaast kan je kind ook tot rust komen met een autospiegel want hij of zij kan nu oogcontact maken! Kinderen vinden het ook altijd leuk om in een spiegel te kijken dus het kan je kindje ook nog eens entertainen tijdens de wat langere ritten.

De voordelen van een autospiegel voor baby’s en kinderen

Welk autostoeltje je ook gebruikt, het is beter om jouw kind op de achterbank van je auto te plaatsen, omdat dit veiliger is dan op de passagiersstoel. Dit maakt het verleidelijk om je kindje in de gaten te houden terwijl je rijdt en angst zorgt ervoor dat je even snel omdraait om hem te controleren. Een autospiegel haalt deze angst over het welzijn van je kindje weg omdat je continu zicht kan hebben op je kindje terwijl je ook volledig zicht hebt over de weg. De spiegelreflectie kan u op tijd waarschuwen om uw kind te helpen als hij of zij niet lekker is. Hierdoor kan je tijdig de auto aan de kant zetten. De spiegelreflectie is niet alleen heel handig maar ook leuk voor je baby. Baby’s houden ervan om bewegingen te zien en de bewegende beelden op de spiegel houden je kind aan het scherm gekluisterd. Je spiegelbeeld stelt hem gerust dat je er nog steeds bent en daarom zal hij waarschijnlijk ook rustiger en vermaakt zijn tijdens de reis.

Waarop letten bij het kopen van een autospiegel voor kinderen?

Zorg dat er geen losse onderdelen aan hangen die je kindje los kan trekken en in de mond kan stoppen. Daarnaast moet je een spiegel hebben met goed zicht en geen vervormd of wazig zicht. Welke autospiegel je uiteindelijk kiest, is afhankelijk van je situatie, de lengte en leeftijd van je kindje, jouw budget en voorkeuren. Zit je regelmatig in de auto of doe je veel op de fiets? Hoe vaak je samen in de auto zit, is van invloed op je keuze voor een autospiegel. Als je wat vaker wat langere ritten maakt is het misschien leuk om een spiegel met muziek te zoeken. Is je kindje jonger dan 15 maanden en wil je de autospiegel op de frame van je kinderwagen plaatsen om korte stukjes te wandelen? Bekijk dan of de autospiegel verstelbaar is of dat je het eventueel met adapters vast kunt zetten.

Gerelateerde artikelen

Lampen

Lamp voor de kinderkamer kopen? De leukste kinderkamer lampen van 2023 Ongeacht de leeftijd van je kindje kan een staande lamp in de kinderkamer een nuttige gadget zijn als aanvulling…

Zitzakken

Zitzak voor in de kinderkamer kopen? De leukste zitzakken van 2023 Stoelen zijn er vast genoeg in huis! Kies daarom voor een zitzak voor je kind. Met een zitzak op…

Rugzakken

Rugzak kopen? De beste rugzakken van 2023 Een lunchbox, een drinkbeker, een muts en een sjaal. Je kind neemt van alles mee naar school. “Mááám, ik wil deze tas!” Komt…

Vloerkleden

Vloerkleed voor de kinderkamer kopen? De leukste vloerkleden van 2023 Een vloerkleed voor in de kinderkamer is een leuke manier om extra warmte en sfeer te creëren in de kamer.…