Babygym kopen? De beste babygym van 2022

Zoek je een leuke en speelse manier om de ontwikkeling van je baby een handje op weg te helpen?  Kijk dan niet verder, een babygym is daar perfect voor! Naast het feit dat het kan leiden tot een hoger IQ heeft je kindje er veel plezier aan. Voor elke levensfase van je kind is er een geschikte babygym. Zo zijn er ook genoeg babygyms die met je kindje meegroeien door de mogelijkheid om er objecten aan toe te voegen, én om er zowel zittend, staand als liggend mee te kunnen spelen door de verstelbare hoogte. Hierdoor is de babygym ook leuk voor je peuter en kleuter. Wij hebben de leukste, beste en goedkoopste op een rijtje gezet!

Top 10 leukste babygyms

De vrolijke babygym van Tiny Love Dynamic Gymini Deluxe Into The Forest is ontworpen voor de ontwikkeling van de motoriek, zicht, geluid en zintuigen. De muziekjes kunnen tot dertig minuten achter elkaar kan afspelen op het gekozen volume en dankzij alle verschillende activiteiten ontdekt je kindje steeds weer wat nieuws. De mat is voorzien van verschillende structuren, labeltjes, lapjes en vrolijke kleurtjes. Met de verstelbare bogen kan je kindje heerlijk op zijn of haar rug of buik spelen.

Zachte, interactieve speelmat die met je kleintje meegroeit! De allerkleinsten kunnen spelen met de drie diertjes en het spiegeltje en oudere baby’s kunnen liggend op de buik of zittend spelen met het activiteitenpaneel. De drie verschillende speelstanden van het activiteitenpaneel laten kleintjes onder andere kennismaken met muziek, dieren, dierengeluiden, kleuren en vormen in 20 melodietjes en zes gezongen liedjes waar je kindje mee kan zingen. Het volume kan je als ouder of verzorger zelf instellen!

De Done by Deer Lalee Activity Gym Sand houdt iedere baby wel even zoet. Aan de boog hangen verschillende figuurtjes zoals Birdee die is voorzien van een belletje, Lalee die heerlijk zacht aanvoelt en een kleine berg met spiegeltje aan de onderkant. Aan de ene kant van de speelboog zit een cactus met vrolijk gekleurde labeltjes die je kindje erg interessant zal vinden. Aan de andere kant vind je een spiegeltje verborgen achter een wolkje. Door met de activiteiten gym te spelen worden de zintuigen van je baby geprikkeld. Verder is de boog gemaakt van hoogwaardig materiaal en hij kan worden gereinigd met een vochtige doek.

In baby’s stad ritselen honden, rinkelen katten en vliegen glimmende campers door de lucht. Een panda en een luiaard zijn trainingsmaatjes en de ijscokar brengt lekkere ijsjes naar de besneeuwde bergen. Deze set bevat maar liefst 7 speeltjes, waaronder een spiegeltje waarin je kleintje zichzelf kan zien, en speeltjes om tegen te tikken en duwen, die zijn bevestigd aan de afneembare speelboog. En niet te vergeten de ijscokar die maar liefst 25 minuten muziek kan spelen!

Met de Kid’s Concept Babygym creëer je een uniek speelhoekje voor je kindje. De babygym bestaat uit een speelkleed met bogen. Aan deze bogen kun je leuke speeltjes hangen, zodat je kindje er naar kan kijken of er mee kan spelen. Dit zal bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. Wanneer je kindje wat ouder wordt, kunnen de bogen van de babygym verwijderd worden, zodat er een speelkleed overblijft. De babygym wordt geleverd zonder speeltjes, deze zijn los verkrijgbaar.

Met de Kid’s Concept babygym hangers maak je het speelhoekje voor je kindje helemaal compleet. Kies uit verschillende leuke setjes of haal ze gewoon allemaal! Leer je kindje groente benoemen met de verschillende groente hangers, Leer de bosdieren kennen met de dierenhangers, of laat je kindje lekker voelen aan de heerlijk zachte MicroNeo knuffels. De Kid’s Concept Babygym hangers bieden genoeg variatie om je kindje geprikkeld te houden. Je baby zal zich niet snel gaan vervelen!

Met deze Jollein Houten Babygym kan je kindje zich heerlijk vermaken in de box of op de grond. De babygym is voorzien van een stijlvol ontwerp dat overal bijpast en wordt geleverd zonder speeltjes. Door er Jollein Babygym Toys aan te hangen kan je kindje liggend spelen en de speeltjes ontdekken. Dankzij de gym worden de zintuigen, motoriek en concentratievermogen op een speelse manier ontwikkelt. Verder is de babygym gemaakt van stevig materiaal en draagt het bij aan de ontwikkeling van je kindje. Op zoek naar leuke hangers voor de houten babygym? La la la lama! De Jollein babygym speeltjes Lama zijn ideaal voor aan de Jollein Houten Babygym! Door middel van de koordjes met drukknoopjes hang je de speeltjes eenvoudig aan de babygym. Dankzij de vrolijke figuurtjes en lieve lama’s zal je kindje worden uitgedaagd er mee te spelen. Op die manier worden de zintuigen, motoriek en concentratievermogen van je kindje ontwikkelt. Verder zijn de speeltjes gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelen heerlijk zacht aan. Of ga voor de babygym hangers Polar. Brrrr, wordt het nou koud binnen? Deze Jollein Polar Babygym Toys zijn ideaal voor aan de Jollein Houten Babygym! Door middel van de koordjes met drukknoopjes hang je de speeltjes eenvoudig aan de babygym. Dankzij de vrolijke figuurtjes en speelse ijsbeer, walvis, pinguïn en zeehond zal je kindje worden uitgedaagd er mee te spelen. Op die manier worden de zintuigen, motoriek en concentratievermogen van je kindje ontwikkelt. Verder zijn de speeltjes gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelen heerlijk zacht aan. Als laatste tip kies je voor de Jollein babygym hangers Moon – Ash green. Slaap kindje slaap, daarbuiten staat de maan! Deze Jollein Moon Babygym Toys Ash Green zijn ideaal voor aan de Jollein Houten Babygym! Door middel van de koordjes met drukknoopjes hang je de speeltjes eenvoudig aan de babygym. Dankzij de vrolijke en leuke figuurtjes maan en ster zal je kindje worden uitgedaagd er mee te spelen. Op die manier worden de zintuigen, motoriek en concentratievermogen van je kindje ontwikkelt. Verder zijn de speeltjes gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelen ze heerlijk zacht aan.

Onder deze babygym van Little Dutch Flowers & Butterflies speelkleed met boog kan je kindje heerlijk spelen! Door te spelen maakt je kindje kennis met verschillende materialen en figuren. Bovendien stimuleert het de ontwikkeling van de zintuigen en de motorische vaardigheden. Het zachte kleed is uitgerust met bogen en verschillende speeltjes. De speelbogen zijn eenvoudig aan de onderkant van het kleed te bevestigen en staan meteen stevig. De speeltjes aan de boog zijn afneembaar en kunnen bijvoorbeeld ook aan de kinderwagen bevestigd worden.

De Fisher Price babygym 3 in 1 met leuke regenwoud thema zal vanwege de opvallende kleuren bij elke jonge baby in de smaak vallen. Vanaf de geboorte is het geschikt om je kindje er onder te laten spelen. De vijf activiteiten speelgoed kunnen worden gekoppeld aan de bogen of aan de mat. Daarnaast heeft de babygym een leuk spiegeltje waar je kleine in kan kijken en een muziekleeuw met geluid waar je baby nooit moe van zal worden.

Deze babygym heeft een hippe boho-stijl met kleurtjes die rust creëren in iedere ruimte. De leuke Tiny Love Boho Chic houten Babygym is ontworpen voor de ontwikkeling van het motoriek, zicht, geluid en zintuigen. Dankzij alle verschillende activiteiten kan je kindje het speelkleed steeds opnieuw blijven ontdekken. De mat is voorzien van twintig activiteiten, waaronder speelgoed met geluidjes, een spiegeltje, bijtring en rammelende knuffeltjes. De hangende luiaard kan zachte melodietjes afspelen. Deze melodieën worden geactiveerd als je kindje er een tik tegen geeft, dit stimuleert zijn of haar cognitieve vaardigheden.

Onder deze stijlvolle en kindvriendelijke babygym kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle Little Dutch kleuren maken dat je de babygym in elk interieur kwijt kan. Leg hem op een zachte ondergrond zodat je kindje er comfortabel onder ligt. Je kan er heel eenvoudig drie Little Dutch Babygym speeltjes ophangen voor je kindje om mee te spelen en met een vochtig doekje is het rek makkelijk schoon te maken Vanaf de geboorte kan je kindje er al onder liggen.

Laat het spelen maar beginnen onder de leukste houten babygym met ocean speeltjes van Little Dutch. De sterke blauwe babygym is perfect om je baby te vermaken met de verschillende speelfiguurtjes. De waterdieren hebben verschillende zachte texturen om aan te voelen. Ontdek de visjes, walvis en krab! Wat zijn ze lief en leuk! Wist je trouwens dat een babygym de coördinatie van de handjes, oogjes en zintuigen van je kindje stimuleert! De babygym is geschikt voor baby’s van ongeveer 0 tot 6 maanden.

Het Kees Biba speelkleed heeft speelse en vrolijke kleuren die de aandacht van je kindje zullen trekken. De vier speeltjes hebben een rammelfunctie en kunnen ook los gebruiken door je kindje. Dankzij de bogen zal je kindje een geborgen gevoel ervaren en zal hij of zij ook niet van de speelmat af kunnen rollen. Dat maakt deze babygym extra veilig voor de rollende kindjes. Je vouwt de speelmat gemakkelijk op en is daardoor heel handig om mee te nemen.

Wat is een babygym?

Een babygym is een speeltoestel met interactieve spelletjes en speeltjes voor je baby. Het heeft de vorm van een boog, twee gekruiste bogen of een rekje, dat je over je baby heen zet als hij op de grond of in de box ligt en is een leuke manier om de ontwikkeling van je kleintje te stimuleren. Spelenderwijs leert je baby zich te ontwikkelen en zichzelf te vermaken. De babygym kan onder andere ook nog leiden tot een hoger IQ en minder kans op overgewicht. Door te voelen, te luisteren en te kijken worden de zintuigen van je kindje volop geprikkeld.

Vanaf wanneer babygym?

Bepalen vanaf of tot welke leeftijd een babygym gebruikt kan worden is lastig.

Rond de drie maanden gaat de ontwikkeling van je kindje met grote sprongen vooruit. Je baby wordt sterker, gaat meer bewegen en wordt zich bewuster van de dingen om hem of haar heen. Dit is eigenlijk het moment om te beginnen met de babygym. In praktijk is niet elke baby er op dit moment kaar voor. Blijf er de eerste keer daarom altijd bij en kijk hoe je kindje er op reageert. Zet de babygym altijd goed uitgeklapt op een platte ondergrond, zodat hij niet kan verschuiven en omvallen. Daarnaast staat hij het veiligst op de grond of in de box. Zet hem dus niet op een verhoogd oppervlakte, zoals een tafel of bed.

De voordelen van een houten babygym

Hout vervangt steeds vaker plastic. Al het plastic dat je niet in huis hoeft te halen, is mooi meegenomen. Dit is zeker een relevante reden om een babygym van hout voor je kind te kiezen. Daarnaast gaat hout niet zo snel kapot. Hierdoor kan je vaak ook de speeltjes verwisselen met bijvoorbeeld educatieve speelgoed of interactief speelgoed. Zo zal je kindje zich nooit gaan vervelen onder de babygym. Een houten babygym past vaak ook in elk interieur waardoor je hem niet steeds hoeft op te bergen na het spelen. Een houten babygym van Little Dutch bijvoorbeeld, wordt deel van het interieur!

Gerelateerde artikelen

Vloerkleden

Vloerkleed voor de kinderkamer kopen? De leukste vloerkleden van 2023 Een vloerkleed voor in de kinderkamer is een leuke manier om extra warmte en sfeer te creëren in de kamer.…

Zandbakken

Zandbak kopen? De leukste zandbakken van 2023 Op zoek naar een zandbak voor de kinderen? Zandbakken zijn te vinden in allerlei figuren en maten, zoals een zandbak in de vorm…

Zitzakken

Zitzak voor in de kinderkamer kopen? De leukste zitzakken van 2023 Stoelen zijn er vast genoeg in huis! Kies daarom voor een zitzak voor je kind. Met een zitzak op…

Loopfietsen

Loopfiets kopen? De leukste loopfietsen van 2023 Een houten loopfiets is een leuke manier om te leren fietsen. Een loopfietsje helpt bij de ontwikkeling van de beenspieren en het evenwichtsgevoel.…