Luieremmer kopen? De beste luieremmers van 2022

Veel luiers kan de geur rond de prullenbak naar doen ruiken. Daarom bestaan er luieremmers! Het zorgt ervoor dat vervelende geurtjes van luiers niet kunnen ontsnappen. De luieremmer van We Too bijvoorbeeld, is luchtdicht en heeft een gepatenteerd anti-geursysteem. Je kan deze stijlvolle luieremmer dan ook op iedere plek in huis neerzetten. Je hebt bij deze luieremmer geen navulverpakkingen nodig, je kunt namelijk een gewone pedaalemmerzak gebruiken. Bij bijvoorbeeld een Korbell luieremmer heb je wel een navulverpakking nodig. Het Korbell Nappy Disposal System was bovendien de eerste luieremmer waarbij je écht handig de luier kunt weggooien  zonder te draaien, door te drukken of in te duwen. Met een luieremmer kan het niet mis gaan!

Top 10 beste luieremmers

De Bébé-Jou luieremmer is één van de beste luieremmers kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers in de babykamer, maar is door de geïntegreerde handgreep in de bodem ook handig voor het vullen en legen van het bad. De inhoud van de emmer is 14 liter, precies voldoende om het babybadje te vullen. Ideaal, want zo voorkom je zwaar tillen. De luieremmer lijkt wit maar is grijs en past hierdoor bij elk interieur. Tip: gebruik een pedaalemmer zak om de luieremmer gemakkelijk te kunnen legen.

Deze luieremmer is onmisbaar voor alle ouders die wasbare luiers gebruiken. In de TotsBots luieremmer hang je één van de twee wasnetten die met elastiek om de rand geklemd wordt. Het wasnet stop je met inhoud en al in de wasmachine. Tijdens de was vallen de luiers eruit. Het tweede wasnet hang je ondertussen in de lege TotBots luieremmer. De waterproof luierzak is handig voor onderweg. Bij de luieremmer krijg je ook het Potion waspoeder is speciaal ontwikkeld voor wasbare luiers. Je kunt het gebruik van wasbare luiers vergemakkelijken door een papieren inlegdoekje op de luier te leggen. Bij het verschonen schud je de luier uit boven de wc: inlegdoekje met ontlasting valt in de pot en kun je wegspoelen. De luier blijft veel schoner en is nog gemakkelijker te wassen in de wasmachine. Voorweken van de luiers is dus niet nodig!

Deze Luma luieremmer is uit de serie Blossom Pink. De luieremmer wordt meestal gebruikt als afvalemmer voor luiers in de babykamer, maar is ook handig voor het vullen en legen van het badje. De Luma luieremmer heeft een stevig handvat om aan op de tillen en een goed passende deksel. Deze luieremmer is met zijn ergonomische handgreep ook erg makkelijk om op te tillen. Door de mooie roze kleur past deze emmer ook op elke meisjeskamer.

De geurtjes van je baby zijn helaas niet altijd even fijn, vooral bij volle luiers kan dit nog wel eens vervelend zijn! HetNappy Disposal System van Angelcare met meerlaagse luieremmer zakken zorgt ervoor dat nare geurtjes snel uit de ruimte verwijderd worden. De Angelcare Dress Up luieremmer is dankzij het push & lock systeem erg eenvoudig in gebruik. Je legt de volle luier in de luieremmer, waarna deze automatisch luchtdicht verpakt wordt in één van de zakken van de navulcassette. Deze Angelcare luieremmer Dress Up wordt standaard geleverd met één navulverpakking. Extra Angelcare navulverpakkingen zijn apart verkrijgbaar. Voor Angelcare luieremmer Dress Up kan je ook een leuke hoezen halen. Zonder hoes heb je een mooie luieremmer die wit is, maar je vindt altijd wel een hoes die leuk staat op de babykamer van jouw kleintje!

De Chicco luieremmer functioneert met normale vuilniszakken, zodat je geen extra kosten maakt. Vervelende geurtjes kunnen niet uit de luieremmer ontsnappen. Hij staat niet voor niks bekend als één van de beste luieremmers. De Chicco luieremmer is praktisch en hygiënisch. Met slechts 1 hand is de luier in 3 snelle stappen weggegooid. Ondanks zijn compacte, ruimtebesparende afmeting passen er ca. 25 luiers in de emmer. De luieremmer is wit en daarmee ook unisex. Die staat dus leuk in elke kinderkamer.

Deze Diaper Champ luieremmer is een witte en één van de beste luieremmers. Het is een echte kampioen als het om luiers geurloos opruimen en geld besparen gaat. Vanwege het unieke, gepatenteerde klapmechanisme in het deksel, is de luier (zowel wegwerpluiers als wasbare luiers) met één enkele beweging weggegooid, zonder geconfronteerd te worden met de geur van de luier. Deze kampioen heeft zijn titel van de beste luieremmer zeker verdient! De Diaper Champ luieremmer is een ware kampioen.

De meeste luieremmer zijn gemaakt van kunststof. Hierdoor absorberen ze geurtjes en zelfs na een grondige schoonmaakbeurt zijn deze emmers nog maar zeer moeilijk geurloos te krijgen. De UBBI luieremmer is daarom gemaakt van gepoedercoat staal, wat geen geurtjes absorbeert en zeer eenvoudig schoon te maken is. De UBBI luieremmer is voorzien van een rubberen ring, waardoor de nare luchtjes in de emmer opgesloten blijven. In de UBBI kun je elke standaard afvalzak gebruiken, maar je kan ook milieubewust kiezen voor de originele afvalzakken van UBBI. Deze zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van 20% gerecycled materiaal. 

Voorkom vreemde luchtjes in de (bad)kamer of keuken dankzij de handige We Too zwarte Luieremmer. De zwarte luieremmer is luchtdicht en heeft een gepatenteerd anti-geursysteem zodat vreemde geurtjes verleden tijd zijn. De We Too luieremmer is ook ruim, je kunt er namelijk wel 25 luiers in kwijt. Bij deze luieremmer heb je ook geen navulverpakking nodig, bij deze luieremmer zijn namelijk pedaalemmerzakken te gebruiken. De We Too luieremmer is mat zwart heeft een gladde afwerking en is daardoor eenvoudig schoon te maken maar omdat de luieremmer al zwart is zie oneffenheden al veel minder!

Pasgeboren baby’s moeten tot 12 keer per dag worden verschoond! Dat zijn 84 luiers per week en een hoop vuile luiers om elke ochtend weg te gooien. Ondanks zijn compacte formaat heeft deze Tommee Tippie luieremmer een inhoud van 28 luiers, waardoor u minder vaak naar de vuilnisbak buiten hoeft te lopen om de luiers weg te gooien. Tommee Tippie Simplee Sangenic Twist & Click luieremmer is groen en komt met één navulling. Deze luieremmer is niet geschikt voor Sangenic TEC-en Simplee Sangenic luieremmer navulcassettes. Voor optimale prestaties raden we aan om originele Twist & Click-navulcassettes voor uw Twist & Click-luieremmer te gebruiken.

Een luieremmer van Korbell is één van die praktische hulpmiddelen die je bij de geboorte van je kindje al in huis wilt hebben. Een goede luieremmer is niet alleen maar een afvalemmer, maar voorkomt ook dat nare luchtjes blijven hangen. Met deze Korbell luieremmer kun je hygiënisch en gemakkelijk de gebruikte luiers weg gooien. De luieremmer is eenvoudig te bedienen en heeft een zeer goede luchtafsluiting. 

De beste luieremmers dat is toch echt de We Too luieremmer. De kwaliteit is uitstekend, eenvoudig te gebruiken en een fenomenaal anit-geursysteem. Bij deze luieremmer heb je ook geen navulverpakking nodig, bij deze luieremmer zijn namelijk pedaalemmerzakken te gebruiken. Daarnaast is de We Too luieremmer ruim. Je kunt er namelijk wel 25 luiers in kwijt door middel van reguliere pedaalemmerzakken. De We Too luieremmer is verkrijgbaar in zwart, wit, olive grey en grijs. Voor iedere kamer is er dus wel een design!

Prénatal luieremmer is een goedkope luieremmer met goed afsluitbare deksel en stevig handvat. De emmer kan gebruikt worden als afvalemmers voor je luiers van je kleintje zodat er geen nare luchtjes kunnen ontstaan. De inhoud van de goedkope luieremmer is 14 liter. De luieremmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De emmer doet wat hij moet doen en heeft een heerlijke prijs. Een goedkope luieremmer is nog prima te vinden. Prénatal biedt kwaliteit voor elk budget.

Welke luieremmer kopen?

Er zijn talloze variaties van luieremmers. Het is dus begrijpelijk als een keuze maken lastig blijkt te zijn. In sommige luieremmers kunnen geen gewone vuilniszakken. De speciale navulling, die kan soms behoorlijk duur zijn. Dit kan al reden zijn om een eenvoudige luieremmer te kiezen. Het voordeel van een luieremmer die groot is, is dat er meer luiers in passen, maar het nadeel is dat het daardoor vervelend kan gaan ruiken. Ook is het handig om na te gaan of een luieremmer die groot is geschikt is voor de babykamer en voor jouw lengte. Wanneer je lang bent, kan het best vervelend zijn om telkens te moeten bukken bij het weggooien van een luier. Luieremmers zijn in metalen en kunststof uitvoeringen te koop. Een metalen luieremmer is duurzamer en kan je groot kopen want deze blijft langer geurloos, maar is meestal wel duurder. Een kunststof luieremmer is goedkoper, maar het plastic kan na een tijdje geuren opnemen.

Geurloze luieremmers

Een goede luieremmer is onmisbare in huis. Iedere papa of mama wordt ermee geconfronteerd, de kleine kroost kan enorm veel stank produceren. Een praktisch en hygiënische luieremmer waar u deze snel, geurloos en makkelijk kan weggooien komt dan goed van pas. Een luieremmer die geurloos en ook nog met 1 hand te openen en te sluiten is, is zeker aan te raden. Als je echt gaat voor geurloos is het ook verstandig om in plaats van een kunstsof luieremmer een metalen luieremmer te kopen. Een luieremmer van kunststof kan na een lange periode niet meer geurloos zijn en toch geur absorberen. Die krijg je er dan heel moeilijk weer uit. Daarnaast heb je speciale luieremmers met een anti-geur technologie. Dit zijn de beste geurloze luieremmers maar vaak ook wat prijziger.

Luieremmer zakken, luieremmers met of zonder navulling

Wat gaat er zoal in een luieremmer? Voor de meeste luieremmers heb je speciale luieremmer zakken nodig. Dit zijn de luieremmers met speciale navulling. Ga je voor een eenvoudige luieremmer dan kom je nog prima weg met een pedaalemmer zak in plaats van speciale luieremmer zakken. Luieremmers met navulling zijn vaak wat prijziger, maar dat is niet zonder reden. Wanneer je een luieremmer met een cassette gebruikt of wilt gaan gebruiken heb je regelmatig nieuwe luieremmer navullingen nodig. Je werpt de vieze luier in de luieremmer en draait aan een hendel waardoor de luier in een zakje terechtkomt. Het voordeel van luieremmers met navullingen cassettes of zakken is dat elk zakje afzonderlijk wordt afgesloten waardoor er geen vieze geurtjes meer vrijkomen. De luiers worden bovendien heel compact samengedrukt, waardoor je ook plaats bespaart in de kliko als je de emmer leegmaakt.

Gerelateerde artikelen

Vloerkleden

Vloerkleed voor de kinderkamer kopen? De leukste vloerkleden van 2023 Een vloerkleed voor in de kinderkamer is een leuke manier om extra warmte en sfeer te creëren in de kamer.…

Zitzakken

Zitzak voor in de kinderkamer kopen? De leukste zitzakken van 2023 Stoelen zijn er vast genoeg in huis! Kies daarom voor een zitzak voor je kind. Met een zitzak op…

Lampen

Lamp voor de kinderkamer kopen? De leukste kinderkamer lampen van 2023 Ongeacht de leeftijd van je kindje kan een staande lamp in de kinderkamer een nuttige gadget zijn als aanvulling…

Zandbakken

Zandbak kopen? De leukste zandbakken van 2023 Op zoek naar een zandbak voor de kinderen? Zandbakken zijn te vinden in allerlei figuren en maten, zoals een zandbak in de vorm…