Skeelers kopen? De beste skeelers voor kinderen van 2022

Met skeelers spelen is een activiteit die je kind van jongs af aan kunt ontdekken. Er bestaan zelfs skeelers die speciaal zijn gemaakt voor de allerkleinste kinderen. Dit zijn erg stabiele kinderskates en ideaal om de techniek te leren en te ontdekken hoe ze zich veilig op kinderskeelers kunnen verplaatsen. Ze leren in evenwicht te blijven en verschillende bewegingen te combineren. Een uitstekend hulpmiddel dus om de fijne motoriek te ontwikkelen, en dat op een leuke manier. Wij kunnen je verschillende type skeelers aanraden voor jonge kinderen. Voor de kleintjes kun je kiezen voor jongens of meisjes skeelers in het roze of blauw. De inline skates zijn ideaal voor kinderen die graag vette trucjes onder de knie willen krijgen. 

Top 5 beste skeelers

De in maat verstelbare Nijdam Go Crossing inline skates geven je kind jarenlang plezier buiten in de frisse lucht. Het stevige semi softboot ontwerp biedt voldoende ondersteuning aan de voet en enkel zonder in te leveren op ventilatie of comfort. Leer nieuwe tricks op deze kinderskeelers en geniet van lange ritten of een race met vrienden. Waar je ook zin in hebt, de Go Crossing skeelers zijn veelzijdig genoeg voor elk kind. Tip: combineer je Nijdam skeelers met de bijpassende bescherming en helmen voor kinderen. Van Nijdam vind je een complete skeeler beschermset voor je kinderen! Er op uit!

De MOODY TIF zijn robuuste en stoere kinderskates en de schoen is dankzij het geavanceerde meegroei-systeem maar liefst 5 maten traploos verstelbaar. Dit zorgt voor altijd perfect passende skates voor je kind. Deze kinderskeelers staan staan voor vele jaren skate plezier. Voorzien va n een frame met uniek design: TIF (The Invisible Frame), gemaakt van duurzaam aluminium. Daarnaast hebben de skeelers een memory buckle, een klittenband strap en veters zodat de kinderen er makkelijk en veilig in kunnen. De comfortabele binnenschoen in de skeelers zorgt voor eindeloos skate plezier voor je kind.

Pulsar kinderskeelers zijn semi-zachte, verstelbare inline skates voor jouw kind. De skeelers groeien mee met de voeten van jouw kind. Dankzij de eenvoudig te gebruiken micro-regelaar in de hiel kunnen de kinderskates makkelijk versteld worden tot wel vier maten. De skates zijn volledig uitgerust zodat je kind de leukste stunts kan leren. Vergeet geen skeeler beschermset te kopen! Dat beperkt ook de meeste ongelukjes. De skeelers zijn zowel voor jongens als meisjes in leuke kleuren verkrijgbaar.

Met deze inline skates maakt jouw kind kilometers. Het zijn comfortabele kinderskates die je voor zowel indoor als outdoor sessies kunt gebruiken. Daarnaast groeien deze skeelers met je mee, je kunt ze tot wel vier maten vergroten of verkleinen! Welke ga jij kopen? Meisjes skeelers of stoere jongens skeelers? Een skeeler beschermset voor kinderen mag dan ook niet ontbreken. Dat zullen ze zeker nodig hebben bij het oefenen. Veiligheid staat natuurlijk voorop!

Deze skeelers zijn stoer maar gaan door voor zowel meisjes als jongens skeelers. Apollo Super Blades X Pro Inlineskates skeelers zijn perfect geschikt voor alle sportliefhebbende kinderen, tieners en volwassenen. Ideaal voor beginners en gevorderden. Maat verstelbaar van schoengrootte 31 tot 42! Zo zijn de skates flexibel en kunnen op bijna elke schoenmaat van je kind worden aangepast. De veiligheidsgesp, Power Strap klittenband en veters zorgen voor een veilige grip op de High-Rebound wielen.

De in maat verstelbare Nijdam Go Crossing inline skates geven je kind jarenlang plezier buiten in de frisse lucht. Het stevige semi softboot-ontwerp biedt voldoende ondersteuning aan de voet en zonder in te leveren op ventilatie of comfort. Deze mooie roze meisjes skeelers zijn verkrijgbaar in de maat 29-32, maat 33-36, en maat 27-40. Het kan dus nog jaren duren voor de skeelers te klein zijn geworden! Combineer je Nijdam skeelers met de bijpassende Nijdam skeeler bescherming en helmen voor kinderen en ga er lekker op uit!

Op de AMIGO Racer doe je natuurlijk niets anders dan zo hard mogelijk skaten. De skeelers zien er niet alleen supercool uit, maar zijn ook nog super stevig! Hierdoor is er minder kans op een ongelukje. Met de gave kleurcombinaties steel je overal meteen de show. Goedkope skeelers zijn nog nooit zo leuk geweest! Veiligheid staat natuurlijk voorop dus vergeet geen skeeler beschermset te dragen. Deze coole skeelers zijn zeer makkelijk te verstellen dus ready, set en racen maar!

Vanaf wanneer skeelers kopen voor kind?

De meeste mensen denken dat skeelers voor je kind vanaf zo’n 10 jaar oud wel veilig is. Maar dit hoeft niet per se het geval te zijn en ook jongere kids kunnen prima hun eerste rolletjes op inline-skates of skeelers zetten vanaf 3 –4 jaar. Hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen meisjes skeelers of jongens skeelers. Een eerste vereiste is balans, kracht en het inschattingsvermogen om obstakels te ontwijken en veel jonge kinderen hebben dit nog niet. Het belangrijkste is uiteindelijk om je gevoel te volgen. Als ouder ken jij je kind het beste en kun jij het beste inschatten wanneer je je kind voor het eerst op wieltjes zet.

Verstelbare skeelers en inline skates voor kinderen

Vaak worden verstelbare skeelers geadviseerd voor kinderen in de groei omdat ze naar de schoenmaten die steeds meer groeien aangepast kunnen worden. Hierdoor gaan ze langer mee. Het is dus perfect voor kinderen die nog in de groei zijn. Bovendien is het zo dat kinderen enorm snel groeien en voor dat je het weet weer een grotere schoen nodig hebben. Verstelbare inline skates kunnen vaak 3 tot 4 maten groeien vanaf de beginwaarde. Het is ontzettend belangrijk om goed passende skeelers te halen voor je kind en dat ze ook verstelbaar zijn. Zo gaat het plezier in skeeleren nooit verloren.

Welke maat skeelers voor kinderen?

Zet de voet van kind plat op de grond met de hiel tegen de muur. Meet de voet vanaf de grote teen tot aan de hiel. Tel hier vijf millimeter voor de voorkant en vijf millimeter voor de achterkant bij op, zodat je kind in de skate schoen genoeg ruimte heeft voor een sok. Meet de voeten in de middag of avond, want ze zetten gedurende dag uit. Door warmte kan de voet ook gaan uitzetten en bij te grote schoenen bestaat er kans op schuiven in de skates. De maat van in-line skates wijkt doorgaans iets af van die van normale schoenen. Dat maakt verstelbare skeelers zo handig! Je kan makkelijk een paar vinden die van maat 25, tot maat 29, maat 30 en maat 31 gaan. Dat zijn wel 6 maten!

Gerelateerde artikelen

Regenlaarzen

Regenlaarzen kopen? De leukste regenlaarzen van 2023 Regenlaarsjes zijn altijd handig om te hebben voor je kind. Kinderen vinden namelijk niets leuker dan lekker stampen in de plassen en de…

Vloerkleden

Vloerkleed voor de kinderkamer kopen? De leukste vloerkleden van 2023 Een vloerkleed voor in de kinderkamer is een leuke manier om extra warmte en sfeer te creëren in de kamer.…

Peuterbed

Op zoek naar een peuterbed? De leukste peuterbedden voor jongens en meisjes van 2023 Cliche, maar waar.. kinderen groeien snel. Heel snel. Dat betekent dat ook de spullen mee moeten…

Skeelers

Skeelers kopen? De beste skeelers voor kinderen van 2023 Met skeelers spelen is een activiteit die je kind van jongs af aan kunt ontdekken. Er bestaan zelfs skeelers die speciaal…